Flygplatschefen har med kort varsel meddelat att man avser stänga banan för att förbereda inför kommande dragracingtävlingar enligt följande.

NOTAM ES/C0336/20
AERODROME CLSD FOR ALL TFC.
FROM: 30 Apr 2020 11:00 GMT (13:00 CEST)
TO: 01 May 2020 21:59 GMT (23:59 CEST)


0 kommentarer

Lämna ett svar