Är du nyfiken på vad privatflyg är?
Eller vill du bara komma upp i luften för att uppleva den härliga känslan av att flyga

Då är du välkommen till oss för att göra en introduktionsflygning. Du får flyga med en erfaren klubbmedlem som tar dig med på en tur i något av våra flygplan.

Innan flygningen så kommer vi överens om var vi skall flyga. Det blir därefter en kort genomgång av flygplanet innan start. Flygturen sker i lugnt och stabilt väder. Vill du fota omgivningen under flygningen för privat bruk så går det bra. Efter flygturen får du en kort information om vår flygutbildning och klubbverksamhet om du så önskar.

Priset beror på hur länge du vill flyga, 30 minuter kostar 1100 kr och 30 minuter är tillräckligt för att se Eskilstuna eller Strängnäs från ovan.
Betalning sker med Swish direkt i samband med flygningen och avgiften går oavkortat till klubben, piloten gör denna flygning tillsammans med dig utan ekonomisk ersättning.
Anmäl ditt intresse genom att fylla i detta formulär: Anmälan introduktionsflygning eller skicka ett mail till info@emfk.se

För dig som redan har siktet inställt på att  på att bli pilot så rekommenderar vi en provlektion med en utbildad flyginstruktör. Klicka här för att beställa en provlektion