EMFK – Eskilstuna Motorflygklubb – finns på Eskilstuna flygplats, ESSU (Kjula) ungefär 15 km öster om Eskilstuna centrum. Vi är en ideellt arbetande klubb vars mål är att göra det möjligt för flygintresserade att utbilda sig och flyga med motorflygplan.

EMFK har genom ihärdigt arbete byggt klubbhus, tillsynsverkstad samt hangarer. Klubben äger en välutrustad Piper PA28 Archer lll.

Medlemmarna kan hyra klubbens flygplan och själv flyga till resmål inom eller utanför Sveriges gränser.

EMFK anordnar även andra aktiviteter som bl.a. flygdagar, fly-in och gemensamma utflykter. Vi samarbetar även med FFK (Frivilliga flygkåren) i övningar och uppdrag.

Medlemsavgiften i EMFK är f.n. (år 2018) 3000 kr/år samt KSAK/Motorflygförbundet 450 kr/år.
Beloppen skall sättas i på klubbens bankgiro 742-5911.
I medlemsavgiften ingår en avgift för arbetsplikt 500 kr som krediteras i samband med nästa års medlemsavgift vid fullgjord arbetsplikt.

Om du vill kontakta oss skickar du ett mail till styrelse@emfk.se. För ytterligare kontaktuppgifter se information om styrelsen.

Eskilstuna Motorflygklubb
Eskilstuna Flygplats